Árok ásás? Lyukfúrás? Alapásás?

Ezt mind megoldjuk, egy olyan géppel, ami a legkisebb helyekre is befér!

kep-arokasasÁrokásás géppel

Ismeri Ön a láncos árokmarót? Segítünk! Ez egy olyan szerkezet, mint egy óriási láncfűrész, valósággal belevág a földbe! Szélessége 15 cm, ez bőven elegendő, a villany, a gáz vagy a vízvezeték lefektetéséhez is. Óriási előnye, hogy nincs feleslegesen kitermelt több tonna föld, amit utána fáradságosan vissza is kell temetni. A képen is látható, hogy mennyire minimális az árokásás közben kitermelt föld, így a visszatemetés sem okoz sok vesződséget.

A fagy miatt sem kell aggódnia, mivel az árok akár 75 cm mély is lehet így biztosan nem fog télen sem elfagyni a vízvezeték.

Ezzel a módszerrel akár több tíz métert is tudunk haladni óránként, így még egy hosszú árok sem okoz túl nagy költséget, viszont jelentősen felgyorsul a folyamat a gyors előkészítésnek köszönhetően.

kep-arokasas

Kubota U10-es gépünkkel 22, 45, 90 cm szélességben tudunk árkot ásni, így akár közműveknek megfelelő földmunkát is el tudjuk végezni. Ez a gép mindössze 80 cm széles, így akár a kertkapun is beférünk vele! Maximális ásási mélysége 2,1 méter.

Ön megmondja, hogy hova szeretné az árkot és mi kiássuk önnek!

Ha árokásásra van szüksége, víz, gáz, villany, vagy egyéb közmű bevezetéséhez, netán öntözőrendszer telepítéséhez akkor hívjon!

+36 30 346 44 01

 

Ha nagyobb árokra van szüksége mert csatornát fektetne, akkor tekintse meg másik gépünket, az árokásó honlapon!